Rejsen starter

Hola!
Mit navn er Line. På tirsdag begynder et nyt eventyr. De næste måneder kan du følge min sydamerikanske rejse til – Ja, hold nu fast! Til Ecuador & Galapagos, Peru, Bolivia, Chile Argentina, Uruguay og Brasilien på næsten 3,5 måneder. Nu vil det vise sig, om det hele lykkes. Her vil jeg dele de erfaringer, jeg gør mig og ikke mindst Sydamerikas højdepunkter og fantastiske oplevelser.

Følg mig tage springet!

dav

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s