Sightseeing i Quito – At udfordre sig selv

I dag har vi været en del rundt i byen. Vi startede med at finde morgenmad og endte ud med at prøve en klassisk morgenmad med et twist, det bestod af det klassiske som røræg, juice og kaffe. Til det fik vi ostefyldte empanadas toppet med sukker.

Derefter gik turen til det historiske centrum, der pga sine mange kirker, pladser og bygninger er kommet på UNESCOs liste over verdenarv.

Herfra gik vi op af de mange hundrede trappetrin til el Panecillo – et udsigtspunkt over byen.

Dernæst gik turen til Pichincha – vi kørte i 18 min med kablebanen hele vejen til toppen. Her skulle der vise sig en udfordring. Da vi var kommet op til toppen, gik vi det sidste stykke op – her var der gynger. (Og hvem i alverden har fundet på denne kreative ide) Men hvorfor så ikke prøve at gynge ved en skrænt i mere end 4000 meters højde med udsigt over Quito og de omkringliggende bjerge og vulkaner. I starten en prøvelse, men det hele værd.

Herefter gik turen til hostellet efter en lang dag. Til aftensmad skulle vi prøve ecuadoriansk mad på en nærliggende restaurant. Til startsnack fik vi popcorn og tørrede madbananer med chilidip til. Hovedretten bestod af kød samt hvide kogte majskorn samt kartoffelkager og ikke mindst en af de bedste avocadoer. Til dessert bagt sandkage i bananblade. Alt samment var lækkert og meget anderledes fra det man kender hjemmefra.

Dagen bød på hele pakken og små jordskælvsrystelser kom lige inden sengetid, så hele værelset og sengen gyngede 😮 Så har man også den med på opleveren. 🐟🌎⛰

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s