New Year, new me? Eller…

Så er det efterhånden noget tid siden, at jeg har opdateret jer på siden. Efter rejsen skulle jeg lige finde mig selv igen. Det sidste års tid har jeg kørt i et højt tempo – først højskole og så rejsen til Sydamerika i 3,5 måned. Der går noget tid inden, man finder ud af det hele. Pludselig har man et tomrum, der skal fyldes ud.

Et nyt år er noget, der skræmmer mig. Særligt nu hvor mit 2018 har været så indholdsrigt med nye indryk, bekendtskaber og opdagelser. Mit 2018 har været fyldt op med spændende oplevelser og rejser. Jeg har besøgt følgende 11 lande rundt omkring i verden og kan nu krydses af min bucketliste: Sydafrika, Sverige, Estland, Letland, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Uruguay & Brasilien. En del spørger mig, hvilket land jeg bedst har kunne lide og det må jeg sige, at jeg slet ikke har kunne svare på. Hvert land har sin egen kultur og charme. Det er hvad der fascinerer mig mest! Men når alt kommer til alt, kunne jeg absolut tage tilbage til Peru & Argentina igen, da der stadigvæk store områder, jeg slet ikke kender endnu. Chile har selvfølgelig altid haft en stor plads i mit hjerte, og det blev ikke mindre emotionelt at tage tilbage dertil at møde familie og gode venner.

Det har derfor givet mig et vist pres for det nye år. 2018 for mig har været forandringens år, så min forhåbninger for 2019 bliver at genfinde og falde på plads i min egen hjemmelig tilværelse igen. De sidste uger har ligeledes været tynget af om jeg i 2019 skal søge ind på en uddannelse. Samfundet og tildels menneskerne omkring en lægger et vist pres på én, men jeg har absolut kommet til den konklusion, at man intet pres på sig selv behøver at have.

Hvad jeg har besluttet for det nye år er at forsætte bloggen og skriveriet, da det nu er blevet min måde at udfolde min kreativitet på. Jeg har besluttet også at lave en engelsk version af siden til alle dem jeg har mødt på min vej, som ligeledes havde ønsket om at følge min rejse og blog. Jeg er klar til at inspirere og vejlede jer, der også har en drøm om at tage på en rejse, hvad end den er kortere eller længere – om I er solotravelers eller rejser sammen – tager til et nyt kontinent eller går på opdagelse i et af Europas spændende lande og områder omkring dig.

English version – New Year, new me? or…:

It is now some time since I have been updating you guys on the blog. After my travel I was in need of finding myself again. The last year I have been pacing my self a lot – first “højskole” (definition – to those who are interested in knowing about Danish culture, scroll down to the Danish part after reading the first part – I joined Rødding Højskole; https://en.wikipedia.org/wiki/Folk_high_school) and then traveling through great parts of South America. Some time passes by before one starts to finding out what’s about to go next. Suddently one has a void which needs to be filled out.

A new year is something which scares me. Especially for me because my 2018 have been so eventfull, full of new impressions, acquaintances and discoveries. My 2018 have been filled with interesting experiences and travels. I have visited following 11 countries around the world in 2018 and can now cross them off my bucketlist; South Africa, Sweden, Estonia, Latvia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Uruguay and Brazil. People frequently ask me which country I liked the most and I must say it is the toughest question to answer. Every country has its own culture and charm. That’s what fascinates me the most! When it comes to it I could absolutly go back to Peru and Argentina because I still haven’t visited great parts of those to countries. Chile has of course always had a special place in my heart and it hasn’t been less emotional going back to Chile meeting up with old friends and family.

Therefore it has put great pressure on me for the new year. 2018 has been the year of change so my expectations for 2019 are to retrieve and regain my old homely existence. The last weeks have been weighing on my shoulders if I want to apply for university in 2019. The society and people around you put pressure on you, but I have come to the conclusion that one should not put such kind of pressure on oneself.

What I have decided for 2019 is to keep on with the blog and the writting, because I have discovered that it i my way of putting my creativity out there. I will begin translating my blogs for you guys I have met on my journey so keep an eye on the old post as well. 😉 I am ready to inspire and guide you guys who also have a dream of going travelling even if it is shorter or longer – if you guys are solotravelers or travelling together – or even going to a new continent or exploring the areas or countries close to you.

Boulders Beach, South Africa
2019 – Hvad mon ligger i vente? / What’s to expext?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s